Middag à la carte
Vi har en intim restaurant, Tollboden 1865, med servering inne og ute. Fokuset er på sjømat, men med gode kjøtt- og vegetarretter i tillegg.
Dere kan bestille en nydelig treretters middag sammen med overnatting.
Vi har en intim restaurant, Tollboden 1865, med servering inne og ute. Fokuset er på sjømat, men med gode kjøtt- og vegetarretter i tillegg.
Dere kan bestille en nydelig treretters middag sammen med overnatting.
Vi satser på en god Skandinavisk frokost, laget fra bunnen av med ferske råvarer. Ikke noe hermetiske pålegg og eggepulver å finne her!
Dere kan bestille egg akkurat som du vil ha de, med nystekt bacon ved siden for de som ønsker det.
Vi serverer også glutenfritt brød.
08.00 - 10.00 på hverdager om sommeren.
07.00 - 10.00 på hverdager resten av året.
08.00 - 11.00 i helgene
Frokosten er kun åpen for hotellgjester, og evt. deres gjester.
Flere av våre suiter har flotte spisestuer og alle har et komplett kjøkken med alt av utstyr og servise. Enten kan dere ordne alt selv eller la oss skreddersy en pakke med mat og drikke, servitører, og en som tar oppvasken!
Hotellets hage ved «Konsulatet» er en oase midt i byen, åpen fra mai til oktober. Her er det plass til 50 sittende eller flere stående, for eksempel til en cocktailparty eller bryllupsmottakelse.
Hvis man skal ha et selskap her er det naturlig å leie suitene som ligger ved hagen, «Konsulatet» og «Gjestehussuiten».
Vårt matkurs et genialt for vennegjenger eller firmagrupper. En jovial og lærerik kveld som munner ut i en førsteklasses middag laget av deltakerne selv.
Bli med på en reise i vinverden med journalist og vinekspert Mads Endresen. Han har flere morsomme temaer om viner fra hele verden.
Risør er kjent for kvaliteten på sjømat, og i samarbeid med byens fiskemottak er våre suiter den perfekte rammen for en minneverdig skalldyrfest med venner eller kolleger.